Bed & Breakfast

bnb_1Låt dig gärna inspireras av den rogivande naturen, eller varför inte ta ett bad i havet som ligger på några hundra meters avstånd. Gården ligger naturskönt på en halvö ca 12 km norr om Varberg

Bo mysigt i ett av våra rum med närhet till både natur och hav. Med bara ca 400 meter till salta bad och sköna omgivningar. Området har även inom ett par mils radie sex golfbanor.

 

Espeviksgården har totalt 17 bäddar fördelat på fyra rum och en stuga. I rummen ingår alltid sänglinne, handdukar samt städning och frukost.

 

 

bnb_2Rum 1, mysigt dubbelrum med dusch och toalett, tv och boxers standardutbud. Rummet har egen ingång med en mysig uteplats utanför.

 

Rum 2, dubbelrum ”en halv trappa upp” med tv samt boxer, rummet delar dusch och toalett med rum 3, dock hyrs rummet inte ut till olika sällskap vid samma tillfälle.

 

Rum 3, rummet har totalt fem bäddar fördelat på en våningssäng samt ett stort sovloft med tre bäddar. Tv med boxer. Rummet delar dusch och toalett med rum 2, dock hyrs rummet inte ut till olika sällskap vid samma tillfälle.

 

Rum 4, ett rum med fyra bäddar fördelat på en dubbelsäng och en våningssäng. Tv med boxer. Rummet har toalett, dusch finns ca 15 meter utanför rummet i separat byggnad, det är dock bara gäster i detta rum som nyttjar den duschen som är mycket fräsch.

 

Stuga på ca 35 kvm med ett separat sovrum med våningssäng och ett sovloft med två bäddar. Trinett kök med kyl och kokplatta. Kaffekokare och div köksmatrial finns i stugan. Kombinerat kök/vardagsrum med soffa och köksbord, tv med boxer. Här finns även en egen trädgård med härligt uteplats och grill.

 

 

 

Copyright © Espeviksgården 2013-2018 | Publiserad av aktivmedia.nu

Espeviksgården Bed & Breakfast | Ditt strandnära boende i Varberg