Om Espeviksgården

bed_breakfast2Espeviksgården ligger strax norr om Varberg på en halvö som heter Årnäshalvön. Här är det nära till salta bad i klippiga naturvikar eller sandstränder. I området finns en sommaröppen kiosk, minigolf samt en storslagen natur.

På behagligt gångavstånd ligger många härliga klipp- och sandstränder samt ett välbesökt naturreservat som är känt för sitt rikliga växt- och fågelliv. 

 
 Här kan du koppla av i naturskön miljö på ett av Västkustens vackraste ställen. Gården är en genuin och pittoresk 1800-tals gård. Fredrik och Poo med personal driver Espeviksgårdens Bed & Breakfast och gör allt för att ta hand om dig på bästa sätt. 

 

om_espeviksgarden_2På gården finns uteplatser som du kan ta del av där du kan sitta och ta det lugnt eller kanske äta din frukostkorg.

 

För den fiskintresserade kan den intilliggande Klosterfjorden locka till fiske, eller varför inte boka en havsfisketur ut till Fladen. Vill man ta en cykeltur finns det fina cykelvägar och den välkända Ginstleden, Kattegattleden går strax utanför vår gård. 

Det finns också sköna utmaningar för den golfintresserade i nära anslutning till Espeviksgården. Vill man ge sig ut på en shoppingtur en dag kan Varberg, Kungsbacka, Ullared, Göteborg samt Borås erbjuda ett stort utbud.

 

Copyright © Espeviksgården 2013-2018 | Publiserad av aktivmedia.nu

Espeviksgården Bed & Breakfast | Ditt strandnära boende i Varberg